helvex cédulák

Vízió

Hivatásunk olyan étrend-kiegészítők és speciális gyógyászati célra szánt élelmiszerek gyártása, amelyek tükrözik a jövőbe tekintő gondolkodásunkat, kifogástalan minőségűek és átlátható gyártási folyamaton keresztül jutnak el a fogyasztóhoz.  

Szeretnénk visszaadni az emberek bizalmát az étrend-kiegészítőkben. A megszámlálhatatlan negatív tapasztalat által okozott bizalomvesztés újraépítését tűztük ki célul. Azon dolgozunk nap mint nap, hogy a termelésben alkalmazott gyógyszerészi szemléletünk, precizitásunk a vállalkozás üzemeltetésének más aspektusaiban is felismerhető legyen.

Az az energia, idő és anyagi ráfordítás amelyet céljaink elérésének szentelünk hosszú távon megtérül, a kemény munka gyümölcseként pedig elégedett fogyasztóink visszajelzése az, ami sikerünket díjazza.

A cégről

Cégünk kutató, fejlesztő, gyártó és forgalmazó vállalkozás. Termékeink Magyarországon készülnek és a gyógyszerészi precizitást, gondoskodást tükrözik.

Étrend-kiegészítő gyártó üzemünkben HACCP rendszert alkalmazunk, az európai élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően. Ezen felül termékeink minőségét GMP elveken alapuló gyártási folyamat alkalmazásával tartjuk folyamatosan magas szinten.

Azok a készítmények, amelyek üzemünkből kerülnek kereskedelmi forgalomba, mind szerepelnek az OGYÉI étrend-kiegészítőket nyilvántartó adatbázisában.

Az akkreditált laboratóriumban végzett minőségi vizsgálatokkal folyamatosan követni tudjuk a termékeken bekövetkező minőségi változásokat, ezáltal többször is ellenőrizni tudjuk  az alapanyag-beszállítóink által szállított alapanyagok minőségét. A termékfejlesztésben és a gyártásban gyógyszerészi szakértelemmel járulunk hozzá a termékek értékéhez, a teljes folyamat nyomon követhetősége elsődleges minőségbiztosítási szempont a számunkra.

Helvex, gyártás, gyógyszergyártás

Elköteleződés a minőség iránt

Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonú. A családias légkör alapját képezi a munkatársakkal hosszú ideje tartó együttműködés, közvetlen kapcsolat. A precíz, gyors munka és reakció a gyártástól az ügyvezetésig meghatározza tevékenységünket. Hisszük, hogy csak úgy lehetünk fogyasztóink megbízható partnerei, ha figyelünk visszajelzéseikre és kezdeményezzük az együttműködést.
Feladatunk, hogy az étrend-kiegészítő beszerzési, előállítási és kiszállítási folyamatainkat a jogszabályi követelmények és a vevőkkel kölcsönösen elfogadott minőségi és élelmiszer-biztonsági követelmények betartásával valamint más érdekelt felek igényeinek figyelembevételével valósítsuk meg. Munkatársaink rendszerestájékoztatásával és képzésével azt kívánjuk elérni, hogy azonosuljanak elvárásainkkal és azt a lehető legmagasabb szinten legyenek képesek megvalósítani. Étrend-kiegészítőelőállítási  és értékesítésitevékenységünk alapja a beszállítókkal kialakított hosszú távú együttműködés, amely biztosítja a forgalmazott termékek biztonságosságát és a vevői igényeknek megfelelő termékválasztékot. A Társaság vezetése elkötelezett az élelmiszer-biztonsági rendszer működtetésében. Meggyőződésünk, hogy tevékenységünkben az élelmiszer-biztonság és vele a minőség prioritása a vevői bizalom és elégedettség megnyerésének és növelésének az alapját képezi.  Az élelmiszer-biztonságirendszerünk és annak folyamatai az állandó javítás, fejlődés és megelőzésjegyében zajlanak. Ezek folyamatos működtetése teszi lehetővé élelmiszer előállítási és értékesítési tevékenységünk stabilitását, melynek megfelelőségét évente belső és külső auditokkal ellenőrizzük.

Dr. Jovan Péter, Reprox alapító

Dr. Jovan Péter


Alapító

"A vállalkozás ügyvezetőjeként és tulajdonosaként legfőbb célom az, hogy a fogyasztóink bizalmát és elismerését kiérdemeljük. Minden lépésünket ennek megfelelően tervezzük meg és hajtjuk végre. A termékek kiváló minőségén felül szeretném, ha a cégünkkel ápolt fogyasztói kapcsolatok is példa nélküliek lennének."

Helvex

A Helvex Gyógyszerészeti Kutató, Gyártó és Forgalmazó Kft. 2017-es alapítását követően megkezdődött üzemi beruházásunk kivitelezése. A projekt keretében fióktelephelyet hoztunk létre Hódmezővásárhelyen, ahol kiépítésre került gyártóhelyünk is.

Vállalkozásunk fő tevékenysége a kezdetektől fogva étrend-kiegészítők gyártása és bérgyártása. Fejlesztéseinket rendszerint saját termékeink képében hívjuk életre, ugyanakkor ezzel támogatjuk a bérgyártásban felmerülő igényt a különböző technológiák alkalmazására.

B2B tevékenységünkről a további személyes vagy telefonos egyeztetést követően áll módunkban tájékoztatást adni. Bérgyártással kapcsolatban kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Termékek

Írj nekünk

Amennyiben kérdésed van a termékeinkkel, rendeléseddel kapcsolatban, írj nekünk és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Étrend-kiegészítők bérgyártásával kapcsolatos érdeklődés esetén is kérjük töltsd ki a kapcsolati űrlapot.

Köszönjük, hogy írtál nekünk!
Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!
Valami hiba történt az űrlap elküldése közben, kérjük próbáld újra!